Delimo znanje in izkušnje:

Nov
2018
Dan Delo Družina 2018
Ekvilib Inštitut, Ljubljana

O vplivu, ki ga ima delo na družino, so mnenja soočili naša Maja Golob kot avtorica knjižne uspešnice Ne čakaj na vikend, Janko Medja, EQUI d.o.o., bivši predsednik uprave NLB d.d., Katarina Babnik, docentka na Katedri za psihologijo dela in organizacije na Oddelku za psihologijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani, ter dvajsetletnik Martin, ki je odraščal ob zaradi dela večinoma odsotnih starših. 

 

Nov
2018
Že četrtič s študenti GEA COLLEGE
Gea College, Ljubljana.

Naša Maja je študentom 2. letnika podjetništva predavala o skrivnostih in priložnostih direktnega marketinga, ki jih je prikazala na primerih iz 25-letne prakse. Študenti so aktivno soustvarjali vsebino in se, oboroženi z dragocenim znanjem, strinjali, da je danes VSE direktni marketing. Želimo jim uspešno podjetniško pot!

Jun
2018
Ustvarjamo boljši svet
Lidl Slovenija, Krško

Na povabilo Lidl Slovenija smo skupaj z dr. Sanelo Banović ustvarjali boljši svet za njihove managerje. Vsak med nami z malimi koraki ustvarja boljši svet. Začnemo pri sebi: odnos, ki ga imamo do sebe, se zrcali v našem odnosu do partnerja, do dela, do življenja, do družine, do sodelavcev, do skupnosti…  Hvala, Lidl Slovenija, da lahko soustvarjamo boljši svet z vami in za vas!

In kako lahko pomagamo VAM?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik

Spremljajte nas!

Naročite se na e-novice – če želite prodati več, se splača.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.