01. Pridobite

Pridobite nove stranke.  Ugotovimo, koga zanimajo vaši izdelki in katere probleme jim rešujejo. Vašo ponudbo jim predstavimo na izviren in stroškovno učinkovit način, ob pravem času, na pravem mestu.

VEČ

02. Zadržite

Okrepite odnose z obstoječimi strankami. Pokažite jim, da vam je MAR: pomagali vam bomo, da jih bolje spoznate, jih navdušite in spodbudite, da se bodo k vam vračale z veseljem in pogosteje.

VEČ

03. Rastite

Spremembe se začnejo od znotraj, pri vaših zaposlenih. Sprostite skrite potenciale podjetja: okrepite odnose in interno komunikacijo ter skupaj so-ustvarjajte boljšo prihodnost! Določite cilj - skupaj ga bomo dosegli.

VEČ

OHRANJANJE STRANK

 

Okrepite zvestobo strank 

Vredno je že zato, ker 80 odstotkov vaših prihodkov ustvari 20 odstotkov strank.  

 

Verjamemo, da so v poslu najpomembnejši ljudje in odnosi med njimi. Dobri odnosi pa se ne zgodijo čez noč: so plod negovanja in stalnih stikov.

Tako kot v zasebnem življenju prijateljev ne pridobiš s tem, da jim ob vsakem stiku nekaj prodajaš, tudi stranke nad tem niso ravno navdušene.  Mi vam pomagamo zasnovati učinkovit dialog z njimi, pripraviti kvalitetne vsebine in oblikovati ponudbo tako, ki boste osvojili njihova srca. Pri tem smiselno kombiniramo različne komunikacijske kanale in kontaktne točke, primerne za vašo ciljno skupino: od digitalnih do tradicionalnih.  

Niso pa vse stranke enake: nekatere so za vas vredne več kot druge. Če želite okrepiti zvestobo strank in povečati njihovo vrednost, naj vedo, da vam je MAR zanje. Naj to čutijo ob vsakem stiku, tudi ob stiku z vašimi zaposlenimi.

 

Kako vam lahko pomagamo?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik