Delimo znanje in izkušnje:

Nov
2020
ASI v ravnovesju?
mednarodna spletna konferenca

Kako vzpostaviti ravnovesje med delom in prostim časom v razmerah, ko smo prisiljeni v delo od doma? Na mednarodni konferenci, ki je letos potekala preko spleta, je poleg dr. Damjane Pondelek, dr. Željka Čurića, dr. Mihe Mazzinija, Carl Honoreja, Nigela Marsha predavala tudi naša Maja Golob. Udeležence je spodbudila k samorefleksiji in podala praktične napotke za uspešnejše usklajevanje med delom in zasebnim življenjem.

Feb
2020
Podjetniški zajtrk bizi.si
TS media, Ljubljana

»Namesto, da se ukvarjate s tem, kako strankam prodati vaše izdelke, razmišljajte raje o tem, kako jim lahko pomagate rešiti njihov problem,« je bila misel, s katero je naša Maja Golob zaključila druženje, na katerem se je zbralo 43 udeležencev. S Petro Podlipnik (TS media) sta govorili o 5 najpogostejših napakah, ki jih počnejo podjetja pri pridobivanju strank in kako se jim izogniti. Več idej najdete v knjigi Ne čakaj na stranke

Jan
2020
Knjižna čajanka Združenja Manager
Hotel Union, Ljubljana

Več kot 500 članov Združenja manager se je zbralo na januarskem srečanju, svoja dela pa so predstavili tudi člani, avtorji knjig - med njimi tudi naša Maja s knjižno uspešnico Ne čakaj na vikend in novo, še toplo Ne čakaj na stranke, namenjeno vodjem, ki si želijo okrepiti odnose s strankami in ekipo.
Foto: Združenje manager

Kako vam lahko pomagamo?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik