01. Pridobite

Pridobite nove stranke.  Ugotovimo, koga zanimajo vaši izdelki in katere probleme jim rešujejo. Vašo ponudbo jim predstavimo na izviren in stroškovno učinkovit način, ob pravem času, na pravem mestu.

VEČ

02. Zadržite

Okrepite odnose z obstoječimi strankami. Pokažite jim, da vam je MAR: pomagali vam bomo, da jih bolje spoznate, jih navdušite in spodbudite, da se bodo k vam vračale z veseljem in pogosteje.

VEČ

03. Rastite

Naj vaše podjetje raste in se razvija!  Priložnosti vidimo tam, kjer drugi vidijo ovire. Tudi zato nam je v 17 letih zaupalo že 85+ naročnikov. Določite cilj - skupaj ga bomo dosegli.

VEČ

POSLOVNA RAST

 

Vi določite cilj. Mi vas pripeljemo tja.

 

Verjamemo, da vedno obstaja prostor za izboljšave. Že majhna sprememba lahko pomembno vpliva na poslovni rezultat. In kar lahko merimo, lahko tudi izboljšamo.

Mogoče počnete prave stvari, vendar jih ne počnete na pravi način. Mogoče potrebujete svež pogled ali drugačno perspektivo na vaš izziv. Mogoče vaši zaposleni potrebujejo nova znanja in veščine. 

Ni pomembno, ali ste malo družinsko podjetje ali multinacionalka - v 25ih letih smo reševali izzive naročnikov različnih velikosti in panog. V vašo zgodbo prinašamo vse te izkušnje, zato vam ne bo treba ponavljati napak, ki jih je nekdo že storil pred vami.

Pravijo, da vidimo priložnosti tam, kjer drugi vidijo ovire. Nismo pristaši revolucije: z majhnimi koraki gremo naprej in plemenitimo to, kar že počnete: dodamo ščepec 'Spago' začimb: poleg znanja in izkušenj še kreativnost, inovativnost, drznost in vztrajnost. 

Določite cilj. Naj vas pripeljemo tja.

 

In kako lahko pomagamo VAM?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik