Pametna asistenca

Izkoristite skrite potenciale podjetja 


 

... in povečajte vrednost svojih strank.  

 

Smo vaš razvojni partner, s katerim snujete prihodnost. Zapolnimo vrzel in postanemo del vaše ekipe takrat, ko v ekipi nimate vseh marketinških znanj, ki jih potrebujete. Z vami in za vas razmišljamo, analiziramo, snujemo. Pridružimo se vam na strateških sestankih, pri viharjenju možganov, na delavnicah.

Postavimo se v vlogo vaših strank in analiziramo izkušnjo z vašim podjetjem, analiziramo marketinške materiale in predlagamo izboljšave, poslušamo dialoge vaših zaposlenih in z njimi treniramo komunikacijske veščine, vašo ekipo s coachingom vodimo do boljših odnosov …

Ponudimo vam dragocen vpogled, ki ga ne boste našli v vaših poslovnih poročilih. Ni nujno, da vam bo všeč, bo pa iskren. In iskrenost je osnova za dobre odnose s strankami.

Analiziramo obstoječe marketiške aktivnosti, predlagamo izboljšave, ideje spravimo v življenje, spremljamo rezultate in spet izboljšujemo. Vse dokler ne dosežete zastavljenih ciljev.

Ne bodite presenečeni: pogosto vidimo priložnosti tam, kjer drugi vidijo ovire, zato z nami:

- prihranite čas in denar, saj se učite iz napak drugih,
- povečate vrednost strank,
- optimizirate uporabo internih virov,
- izboljšate izkušnjo in zadovoljstvo strank.

Pot, po katerih hodite, smo v 18ih letih zagotovo pomagali prehoditi že vsaj enemu od 80ih podjetij, s katerimi smo v tem času sodelovali. Zaupajte nam vaš izziv.

 

Kako vam lahko pomagamo?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik