Knjige & aplikacije

 

NE ČAKAJ NA STRANKE - NOVO!

Avtorica: Maja Golob    

 

'Ne čakaj na stranke’ je knjiga za podjetnike, vodje, marketingaše in vse ostale, ki se zavedate, kako pomembna je kvaliteta odnosov s strankami za uspeh podjetja. Za navdih ponuja nekoliko drugačen pogled na marketing, kot ste ga bili vajeni do sedaj.   
 

Ne pričakujte akademske literature. Maja o marketingu, odnosih in izzivih odnosov s strankami, s katerimi se sooča večina podjetij, govori lahkotno, skozi zgodbe. Iz svoje 27-letne kariere je izbrala primere dobrih in manj dobrih praks slovenskih podjetij, ki so jih z ekipo Spaga pomagali reševati od leta 2002, ter jih oplemenitila z izkušnjami najuspešnejših slovenskih podjetnikov (Sandi Češko, Iza Login) in tujih podjetij.
 
"Majino knjigo začneš brati zato, ker poznaš njeno zgodbo o uspehu. Nadaljuješ, ker med branjem ugotoviš, da ve, kaj vse lahko dosežeš ti. Ko končaš, veš ne le, kako graditi in upravljati čudovite odnose s svojimi strankami, temveč si na poti, da pomagaš ustvarjati boljši svet." - Josh Rocchio
 

Priskrbite si svoj tiskani izvod ali naložite brezplačen digitalni izvod >
Povabite Majo na delavnico ali predavanje v vaše podjetje >

 


 

NE ČAKAJ NA VIKEND - knjižna uspešnica

 Avtorica: Maja Golob     

 

'Ne čakaj na vikend’ je resnična zgodba o tem, kar doživlja večina ambicioznih žensk, ko svoje poslanstvo v poslovnem svetu usklajujejo z vlogo mame in žene, pa si o tem ne upa spregovoriti na glas.   

Je zgodba o nenehni dirki s časom in pasteh uspeha, v kateri avtorica Maja Golob, soustanoviteljica podjetja Spago, z lastnim zgledom pokaže, kako najti smisel in vztrajati tudi takrat, ko ne gre vse po načrtih, ter s tem daje upanje in navdih za spremembo. Bralke opogumlja, da na prvo mesto prioritetne lestvice postavijo sebe in zaživijo bolj izpolnjeno, srečnejše življenje. Knjiga je osvojila že več kot 5,000 bralk, izšla pa je tudi v angleškem jeziku. 

 

Naročite izvod zase ali za podjetje  >
Povabite Majo na delavnico ali predavanje v vaše podjetje >
Preverite seznam aktualnih dogodkov >

 


 

Spletna aplikacija SA-PRO

 

V današnjem hitro spreminjajočem svetu so spremembe edina stalnica: nove trženjsko prodajne aktivnosti, novi procesi, novi produkti, nove zaposlitve. Kako HITRO in UČINKOVITO usposobiti zaposlene, da bodo obvladali vse novosti? 

SA-PRO

SA-PRO je plod lastnega znanja, razvit na podlagi 17-letnih izkušenj in sodelovanja z 85+ podjetji različnih velikost in panog. Je enostavna aplikacija, ki podjetjem pomaga, da hitro in enostavno posredujejo informacije zaposlenim, preverijo razumevanje, zaposleni pa do vsebin dostopajo 24/7, kjerkoli in kadarkoli. 

Omogoča hitrejšo pripravo na izvedbo novih trženjsko – prodajnih akcij, skrajša čas uvajanja novih sodelavcev, izmenjavo izkušenj v ekipi, vodjem pa primerjavo med ekipami, oddelki ali lokacijami.

 

 

Pišite za brezplačno predstavitev >

In kako lahko pomagamo VAM?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik