01. Pridobite

Pridobite nove stranke.  Spoznajte, kdo so vaše stranke, nagovorite njihove potrebe in rešite njihove težave. Predstavite svojo zgodbo na izviren način: bodite ob pravem času na pravem mestu.

VEČ

02. Zadržite

Okrepite odnose z obstoječimi strankami. Pokažite jim, da vam je MAR: spoznajte in navdušite jih, rešite njihove izzive, da se bodo k vam vračale z veseljem, vedno znova in znova. 

VEČ

03. Rastite

Spremembe se začnejo pri vaših zaposlenih. Sprostite skrite potenciale podjetja: ustvarite kulturo sodelovanja, okrepite odnose v kolektivu in ustvarite boljšo prihodnost za vse: za stranke, zaposlene in skupnost.

VEČ

POSLOVNA RAST

 

Določite cilj. Pomagali vam ga bomo doseči.

 

Verjamemo, da obstaja prostor za izboljšave: že majhna sprememba lahko pomembno vpliva na poslovni rezultat. In kar lahko merimo, lahko tudi izboljšamo.

Mogoče počnete prave stvari, vendar jih ne počnete na najbolj optimalen način. Mogoče potrebujete zunanji pogled ali svežo perspektivo na vaš izziv. Mogoče vaši zaposleni potrebujejo nova znanja in veščine za učinkovitejšo komunikacijo s strankami. 

Ni pomembno, ali ste malo ali veliko podjetje - vašega izziva se lotimo z enako strastjo. V zgodbo prinašamo pretekle izkušnje, zato vam ne bo treba ponavljati napak, ki jih je nekdo že storil pred vami.

Pravijo, da vidimo priložnosti tam, kjer drugi vidijo ovire. Z majhnimi koraki gremo naprej in plemenitimo to, kar že počnete: dodamo naš 'Spago' čarobni dotik: poleg znanja in izkušenj še kreativnost, inovativnost, drznost in strast - brez strasti ni ognja.  

Določite cilj. Pomagali vam ga bomo doseči. 

 

Kako vam lahko pomagamo?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik