Knjige

 


 

NE ČAKAJ NA STRANKE

Avtorica: Maja Golob    

 

'Ne čakaj na stranke’ je knjiga za podjetnike, vodje, marketingaše in vse ostale, ki se zavedate, kako pomembna je kvaliteta odnosov s strankami za uspeh podjetja. Za navdih ponuja nekoliko drugačen pogled na marketing, kot ste ga bili vajeni do sedaj.
 

 


Ne pričakujte akademske literature. Maja o marketingu, odnosih in izzivih odnosov s strankami, s katerimi se sooča večina podjetij, govori lahkotno, skozi zgodbe. Iz svoje 27-letne kariere je izbrala primere dobrih in manj dobrih praks slovenskih podjetij, ki so jih z ekipo Spaga pomagali reševati od leta 2002, ter jih oplemenitila z izkušnjami najuspešnejših slovenskih podjetnikov (Sandi Češko, Iza Login) in tujih podjetij.
 
"Majino knjigo začneš brati zato, ker poznaš njeno zgodbo o uspehu. Nadaljuješ, ker med branjem ugotoviš, da ve, kaj vse lahko dosežeš ti. Ko končaš, veš ne le, kako graditi in upravljati čudovite odnose s svojimi strankami, temveč si na poti, da pomagaš ustvarjati boljši svet." - Josh Rocchio
 

Naročilo tiskanega izvoda: kliknite tu >
Nakup ali izposoja e-knjige: kliknite tu >

 

 

 


 

NE ČAKAJ NA VIKEND - knjižna uspešnica

 Avtorica: Maja Golob     

 

'Ne čakaj na vikend’ je resnična zgodba o tem, kar doživlja večina ambicioznih žensk, ko svoje poslanstvo v poslovnem svetu usklajujejo z vlogo mame in žene, pa si o tem ne upa spregovoriti na glas.   

 


Je zgodba o nenehni dirki s časom in pasteh uspeha, v kateri avtorica Maja Golob, soustanoviteljica podjetja Spago, z lastnim zgledom pokaže, kako najti smisel in vztrajati tudi takrat, ko ne gre vse po načrtih, ter s tem daje upanje in navdih za spremembo. Bralke opogumlja, da na prvo mesto prioritetne lestvice postavijo sebe in zaživijo bolj izpolnjeno, srečnejše življenje. Knjiga je osvojila že več kot 5,000 bralk, izšla pa je tudi v angleškem jeziku. 

 

Naročilo tiskanega izvoda: kliknite tu >
Nakup ali izposoja e-knjige: kliknite tu >

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako vam lahko pomagamo?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik