01. Pridobite

Pridobite nove stranke z manjšimi stroški. Odkrijte, kdo kupuje vaše izdelke in kakšni so njihovi nakupni motivi. Nato svojo ponudbo predstavite ob pravem času, na pravem mestu.

VEČ

02. Zadržite

Povečajte zvestobo in prihodke od obstoječih strank. Pokažite jim, da vam je MAR. Osvojite njihova srca in si zagotovite, da se bodo rade vračale in pogosteje nakupovale.

VEČ

03. Rastite

Povečajte prodajo vaših izdelkov in storitev! Ko slišimo 'to se ne da', je to za nas izziv. Priložnosti pogosto vidimo tam, kjer drugi vidijo ovire. Določite cilj - skupaj ga bomo dosegli.

VEČ

PRIDOBIVANJE STRANK

Spremenite kontakte v kupce.

Odkrijte, KDO želi kupovati pri vas in KDAJ. Povečajte prihodke od prodaje in minimizirajte stroške pridobivanja novih strank.

S ciljno usmerjenim, stroškovno učinkovitim pristopom poiščemo potencialne stranke za vaše izdelke / storitve.

Pomagamo vam pri oblikovanju ciljno usmerjenega dialoga, s katerim korak za korakom »ulovimo« stranke v trenutku, ko iščejo vaše izdelke oz. storitve. Relevantne vsebine pritegnejo pozornost potencialnih strank in jih spodbujajo k interakciji z vašo znamko. Ko spoznate, kdo so vaše stranke in kaj potrebujejo, jih boste lažje prepričali k nakupu.

  
Več povpraševanj
Kvalitetnejši kontakti
Manjši strošek za pridobitev nove stranke
 
In kaj je vaš marketinški izziv?
Oglasite se na kavo (ali čaj, če vam je ljubši :)) - veseli smo novih izzivov.

Kontaktirajte nas